sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lapaset samalla mallilla
Edelleen samaa mallia kun edelliset lapaset. Lankana Seiskaveikka ja Maija moniväri. Kahdella langalla tehdessä päättelylankoja tulee minimi määrä:D Nämä lapaset menevät lahjaksi. Hyvän nimen näille antoi Arkiporinaa blogin Paula "pallovanttuut". Oikea nimi taisi olla helminauha.


Käsityö kirjastoni on jouluna kasvanut muutamalla kirjalla. Lahjaksi saaduilla ja itse ostetuilla. Neulojan käsikirja ja Ihanat essut olivat Prismassa alle 7 euroa kappale. Neulojan käsikirja jatkaa matkaansa lahjaksi. Sukkakirjassa on ihania malleja, varmasti jotakin tästä kirjasta talven aikana teen. En nyt ihan tuollaisia kansikuvan kokopitkiä sukkia. Raikasta pakkaspäivää (-11) täältä toivottelen  kaikille ja mukavaa muutenkin:D
...............................................................................................................................................................

12 kommenttia:

 1. Upeat lapaset.
  Nuo on kyllä yhdet kauneimmista, joita olen nähnyt !

  Meillä on myös 11 astetta pakkasta, mutta ei tuolla lenkillä palellut kuin aluksi vähän kasvoja.
  Kun alkoi veri kiertää oli ihan selkä märkänä.

  Kyllä tämä pitkä viikonloppu on ollut ihana. Toivottavasti taas jaksetaan töissä ahertaa !

  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle !

  VastaaPoista
 2. Nätin väriset ovat tumppusi!! ja kivoja kirjalöytöjä!

  VastaaPoista
 3. Hienot lapaset,katsoin ohjetta että siinä on se" provisional cast on" ja I-cord. En ole ikinä käyttänyt näitä. Miten se tehdään, vai voiko näitä tehdä ilman niitä?

  VastaaPoista
 4. Ihanat taas. Täälläkin on 10 astetta pakkasta.

  VastaaPoista
 5. Hienot, hillityt nuokin. Minulla kans on valmiit ruskean sävyiset. Minä ostin eilen kouluun sen esiliinakirjan ja tota sukkakirjaa pyörittelin käsissäni. Se on kirjastosta lainassa just nyt ja ajattelin ottaa sitten lopujen lopuksi siitä vaan kopion muutamasta mallista. Se on vähän turhan vaikea kouluun. Huomenna aloitetaan ystävännauhoilla seiskojen kanssa!

  VastaaPoista
 6. Kauniit vanttuissa tämä kuviomalli on kyllä nätti. Täällä pakkasta noin -4 astetta, eikä ihmekyllä sada lunta. Puolimetriä sitä jo onkin:) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 7. Kauniit on nämäkin vanttuut!
  Ja noin kivoja kirjoja,hankintalistalle meni pari ainakin,neulojan käsikirja mulla jo onkin...

  VastaaPoista
 8. Voi, mitä ihanuuksia tänne on ilmestynyt! Tosi kauniita töitä!

  VastaaPoista
 9. Kauniita töitä olet saanut taas aikaiseksi. :D
  Hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥