tiistai 10. tammikuuta 2012

Ja edelleen "pallovanttuut"
Vieläkö jaksatte tätä samaa mallia. Tein nämä yhdelle opettajalle hänen väri toiveidensa mukaan. Lanka on seiskaveikkaa.  Ja aion vieläkin jatkaa tätä samaa mallia eri väreillä, katsotaan kuinka monet vielä tulee. Tiedän että jossain vaiheessa varmaan tulee stoppia tähän malliin. Täytyy kyllä sanoa etten pitkään aikaan ole tehnyt tällaista mallia mihin suorastaan tulee neuloosi:D
Tervetuloa uusi lukijani Mervi! 
 Leppoisaa viikon jatkoa kaikille ja kiitos kun jaksatte seurassani:D

..........................................................................................................................................................

10 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä niin saajansa väriset! Noin kahdella värillä saa vähän vähemmän päätellä! Silti niissä kelta-mustissakin pääsin vähän vähemmällä kun oli sentään aina muutama kuvioraita sitä mustaa peräjälkeen. Vein ne tänään Ullalle ja tykkäs kovin.

  VastaaPoista
 2. Kauniit on!
  Vähän rupeaa nyt kyllä himottamaan tuo malli..

  VastaaPoista
 3. Nämäkin ovat kivat! Ja niin kauan kuin joku malli tuntuu mukavalta neuloa, kannattaa sitä tehdä :) Iloksihan nämä harrastukset on tarkoitettu!

  VastaaPoista
 4. Sinä se jaksat kutoa, kyllä on hienoja lapasia.
  Käyn huomenna Anttilassa hakemassa vähän lankoja. Tuota mallia olisi kyllä hieno opetella. Terkkuja

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva neuloosi sulla:)
  Nätit lapaset.

  VastaaPoista
 6. Hienoja on jokaikinen :D kannattaa kyl tuo neuloosi käyttää hyödyksi tämän osalta, eihän sitä tiedä koska se tulee uudestaan!!

  VastaaPoista
 7. Oi miten nätit !
  Näissäkin on sinun värisilmäsi ollut niin kohdallaan :)

  Hei muutes huomenna on jo torstai :DD

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥