maanantai 18. heinäkuuta 2011

Sohvan valtaaja
Paten korvalle ei tehdä mitään tällä hetkellä se on paljon parempi ja nestettä on puolet vähemmän. Katsotaan sitten kun lääkkeet on syöty joutuuko sen tyhjentämään vai tyhjeneekö itsestään. Reippasti poika ottaa lääkkensä ja eipä tuo korva tunnu vaivaavan yhtään. Tässä rentoa sohvalla makailua:D


Tämän mökkerön alla  asustaa pieni kyykäärmä! Kuva on vähän epäselvä kun otin kuvan nopeasti ja samantien se luikahtikin piiloon. Täytyy tarkkailla ettei tule pihamaale meitä puremaan. Patea on jo kerran pari vuotta sitten kyy purrut kirsuun.  
Tänään on ollut oikin hieno pyykin kuivaus ilama, hyvä kun narulla pysyvät, niin kovasti tuulee. Mutta onneksi on lämmin kesätuuli!:D
7 kommenttia:

 1. Esittely sinusta tuossa alussa herätti heti mielenkiintoni; käsityöt ym..kirjaudunkin lukijaksi tähän hauskaan blogiin ja tervetuloa myös romulyyliin toivottaa riitta.

  VastaaPoista
 2. Hui, minä kirkaisisin, jos näkisin ton kärmeen! (Vaikka onkin pieni.)

  VastaaPoista
 3. Voi toista, toivottavasti paranee nopsasti korva. Mukava blogi sinulla, ihailen aina taitavia virkkauksia toisten blogeissa, itsellä kun on räpylä keskellä otsaa siinä hommassa:)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä, ettei potilasta tunnu korvajutut häiritsevän :) Toivottavasti käärme häipyy kiusaamasta!

  VastaaPoista
 5. Koiruus siinä leppoisasti lepäilee <3

  VastaaPoista
 6. Hyvä että Paten korva paranee.
  Tuo käärme saa kylmät väreet pitkin selkää, olkaa varovaisia.

  VastaaPoista
 7. Varovaisia ollan käärmeen kanssa! Tervetuloa uudet lukijat, kiva saada uusia lukijoita!:D

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥