lauantai 9. heinäkuuta 2011

"Mansikkaa ja valkoapilankukkaa"
Otsikko on kuin yhdestä laulusta. Loikein taas aamulla pellon reunassa poimimassa metsämansikoita aamupalaksi. Ja hää, hää eipä tulleet hyttyset kun laitoin super offia :D Se on kyllä kamalan hajusta mutta toimii!Oli aivan pakko kuvata tämä kauniin väriseksi muutunut lehti. Samassa kasvissa oli nämä molemmat lehdet. Osaapa luonto värjätä kauniisti. Täällä jyrisee ukkonen jo kovasti. Ei ole vielä ihan päällä, ja toivottavasti ei tulekkaan. Se on tulossa mereltä, ja silloin sanotaan että se voi olla tosi raju. Aika kummallista kun toisella puolella mökkeröä paistaa aurinko täysillä ja toisella taivas on ihan musta ja jyrisee. Nyt ei ole mitään erityistä näyttää käsitöissä jatkan sitä vaaleanpunaista bavarian virkkausta silloin tällöin muutaman kerroksen kerrallaan. Tytön hellehattu on vähän kesken. Ehkä huomenna esittelen sen. 
Lauantaipäivän jatkoja kaikille ! :D
4 kommenttia:

 1. Hyvää lauantaita sinullekin. Täällä kans jyrisee, jossakin kaukana, mutta on tosi hiostavaa. Verkotettiin mansikkamaa ja hyttyset oli ihan villinä!

  VastaaPoista
 2. Juu, näkyy olevan vähän pienemmät mansikat aamupalaksi :). Hieno lila sävy kasvissa.

  Mukavaa lauantaita, ukkosia odotellen.

  VastaaPoista
 3. Nami metsämansikoita, ihana aamupala !!

  Täällä äsken ukkosti ja ilma hieman viileni, onneksi :))
  Mukavaa iltaa ja KIITOS :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pitsituuki! Selasin läpi postauksiasi, kun en ole viime viikolla oikein päässyt nettiin, nyt näyttää toimivan. Mokkula saattaa toimia eri tavalla eri puolilla taloa. Sain neuvon ja koleilin. Ihania kuvia olet ottanut ja pannut niihin kukkasomistuksia. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥