tiistai 21. helmikuuta 2012RuusutossutHengissä ollaan vaikka ei kyllä vielä täysin kunnossa. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nousi kova kuume ja menin heti lääkäriin, sillä jo edellisviikolla olin kuumessa ja pois töistä. Antibiottia tuli taas, diagnoosi: keuhkoputken tulehdus ja poskissakin oli jotain. Yskin niin että kyljet tulivat todella kipeiksi, lopulta en uskaltanut enää kunnolla yskiä kun meinasi taju lähteä niin paljon sattui. Korvat viilsi ja pää humisi (varmaan tyhjyyttän) :D Kolme päivää meni niin sumussa etten oikein muista mitään, ainoat suurimmat liikkeeni olivat sängystä vessaan ja takaisin. Eilen sitten vähän jo olo oli parempi.  Ja tänään taas hiukan parempi. Täytyy sanoa etten ole sitten vähään aikaan ollut noin kipeä. Toivottavasti menee nyt ohi. Eilen jaksoin jo vähän virkatakkin tein pienet Ruusutossut.  Sama malli kuin isot mutta Nalle langasta ja tietysti pienenpänä. 

Mukavaa Laskiaistiistaita kaikille♥
......................................................................................................................................

8 kommenttia:

 1. Toivon pikaista toipumista ! tämän talven flhnssa kaataa niin monet petiin pitkäksikin aikaa.

  VastaaPoista
 2. Tossut ovat aivan söpöläiset :)
  Pikaista toipumista toivotan!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että tauti hellittää. Minä kans olen jo paremmassa kunnossa, vaikka vähän oudon väsähtanyt vielä. Jos käsitöitä ei jaksa tehdä niin silloin kunto on jo heikko ;) Onneksi olet siinäkin suhteessa kuntoutumassa, kuulostaa kivalta ja kivat tossut sentään jo teit!

  VastaaPoista
 4. Onpas ottanutkin koville, mutta näyttää jo helpottavan, kun jaksaa tehdä näin nättejä käsitöitäkin :9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten suloiset tossut. Ja nuo vauvan asusteet on myös ihanat.

   Vai niin sinua nyt alkoi tauti vaivata.
   Toivottavasti nyt on jo parempi ja alat olla entisessä kunnossa.

   Poista
 5. Voi kun kurjaa tuollainen sairastelu :( Mutta onneksi olet jopiristymään päin... Ihanat nuo ruusutossut!

  VastaaPoista
 6. Onpa sinulla kova tauti. Minullakin oli kauhea yskä mutta ei lainkaan kuumetta, enkä antibioottiakaan tarvinnut. Vieläkään en ole päässyt yskästä eroon vaikka flunssasta on jo monen monta viikkoa. Hyvä että nyt sinusta tuntuu paremmalta ja olet noin ruusuiset tossut jaksanut tehdä.

  VastaaPoista
 7. Paranehan pian! Suloiset tossut!

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥