sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Iloa ja Itkua

Nyt alan vihdoinkin toipua leikkuksesta, tulehtunut haavakin on jo parantunut.

Lääkäriltä kuitenkin sain viime viikolla huonoja uutisia. Ensi perjantaina on uusi leikkaus ja koko rinta poistetaan. Yhdeksästä vartiaimusolmukkesta löytyi syöpää. Lisäksi leikkauksen jälkeen on luuston kuvaus ja ylävatsan ultra. Voi kuinka minua pelottaa :(. Kaikki mahdolliset myrkyt ja hoidot mitä tulen saamaan.

Koetan silti olla positiivine ja tehdä mahdollisimman normaaleja juttuja ja käsityötkin jo sujuvat ihan kohtalaisesti. 
Enkä minä sure tippaakkan rinnan menetystä kunhan saisin olla terveenä vielä joskus.

♥Toivon paljon kevään aurinkoa kaikille♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


22 kommenttia:

 1. Voimia sinulle syövän voittamiseen <3

  VastaaPoista
 2. Voimia raskaan diagnoosin käsittelyyn.
  Täältä ruudun takaa en osaa tehdä muuta, kuin toivoa valoa ja iloa kaikkiin päivän hetkiin. Positiivinen taisteluasenne on hyvin tärkeä, vaikka se kovin kliseiseltä kuulostaakin.

  VastaaPoista
 3. Paljon, todella paljon, tsemppiä sinulle tuohon kaikkeen!<3 Positiivinen luonne auttaa sinua, usko pois. Helppoa se ei varmasti tule olemaan, mutta uskon, että saat vielä nauttia niistä terveistä päivistäkin.

  VastaaPoista
 4. Sydän pysähtyi hetkeksi puolestasi! Paljon voimia ja voimahalauksia taistelussasi! Lujaa uskoa siihen, että voitat vielä tämän taudin! Tsemppiä ja paljon suojelevia enkeleitä rinnallesi!

  VastaaPoista
 5. Rakas ystävä, mie halaan ja rutistan. Ikävä uutinen, mutta uskotaan ja luotetaan hoitoihin .
  Mie jatkan rukoilemista ja enkelitä lähellesi.
  me kaikki tuemme sinua.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille, olette minulle tärkeitä♥

  VastaaPoista
 7. Pysähdytti uutisesi.
  Pidä positiivinen asenteesi kaikkien koettelemustesi keskellä. Toivotaan ja rukoillaan, että nykypäivän erinomaiset hoidot lannistavat sinuun iskeneen kammotuksen.Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 8. Voimia sinulle. Enkeleitä tiellesi.

  VastaaPoista
 9. Täältäkin voimahalaukset sinulle.Isosti tsemppiä tulevaan.

  Meilläkin ollaan tämä talvi taisteltu tyttären syövän kanssa.Nyt ollaan jo ei aktiivisessa vaiheessa,hoidot jatkuu vielä toukokuun loppuun.

  VastaaPoista
 10. Voimia hoitoihin ja leikkaukseen. Lämpimin ajatuksin ja halauksin.

  VastaaPoista
 11. Kaikki voimat ja kaiki hyvä mitä' suinkin voin sinulle lähettää.täälä ruudun takaa. Tsemppiä sinulle ja toivotaan, että nyt kaikki paha poistuu.

  VastaaPoista
 12. Voimia sinulle. Laitan täällä puolestasi käsiä ristiin ja kerron sinusta Taivaalliselle Isälleni. Olen tavallaan kohtalotoverisi. Muutama vuosi sitten minulta leikattiin kohtusyöpä. Tampereella robottileikkauksena kohtu pois,munasarjat pois ja lantion seudun imusolmukkeet pois. Se kaikki oli tosi kovaa aikaa,joten suurinpiirtein tiedän sinun tuntemuksesi. Mulla on monta vuotta ollut syäpätarkastuksia muutaman kuukauden välein ja viimeviikolla viimeisin ja nyt sain terveen paperit. Joten kyllä sinäkin tästä selviät ja paranet. Syöpä on täysin voitettavissa,vaikka ei se siltä tunnnu,kun se on pahassa vaiheessa. Jumalan apu on paras apu. Terveisin.Intsu intsun blogista

  VastaaPoista
 13. Kaikkea hyvää ja voimia sinulle paranemiseen ♥

  VastaaPoista
 14. Voimia täältäkin! Siunausta sun taisteluun!

  VastaaPoista
 15. Kyllä sinä ystävä-kulta siitä selviät.
  Vaikka nyt tuntuu vaikealta, mutta sinulla on kuitenkin mieliala toiveikas ja olet sinnikäs ja rohkea nainen.
  Kädet ristin minäkin ♥

  VastaaPoista
 16. Voi sentään, ikävältä kuulostaa. Voimia toivon minäkin sinulle, mutta kyyneleitä ja voimattomuuden tunteita ei voi, eikä saakaan sivuttaa. Mutta kun ne tunteet olet läpi käynyt, alkaa uusi voima ja toivo viheriöidä sinussa, kuten pian saamme luonnossakin nähdä.
  Keväistä lämpöä sinulle.

  VastaaPoista
 17. Paljon, paljon tsemppiä ja voimia sinulle.

  VastaaPoista
 18. Pysäyttävä hetki. Toivon sinulle voimia asian käsittelyyn sekä tulevaan operaatioon ja ennen kaikkea seuraaviin kuukausiin. Pidän sinulle peukkua erityisesti perjantaina. Raskaimpina hetkinä toivon sinun muistavan että lähelläsi ja täällä vähän kauempanakin on henkilöitä jotka haluavat olla tukenasi.

  VastaaPoista
 19. toivon sinulle paljon jaksamista ja voimia tuleviin hoitoihin <3 Askel kerrallaan <3

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥