keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Lisää joulusukkia

Koulussa tehtiin taas tänään estovärjäyksellä sukkia ja tähtiä. Sain taas tartunnan ja väsäilin kotiin tultuani pari sukkaa.Osti muutaman joulukoristeen ja asettelin niitä tähän lakanakankaalle. Ja sitten vain suihkimaan:D


Pitsiä ja kimallenauhaa sukansuuhun ja ripustusnauha myös pitsistä ja kimmallenauhasta. Se ei nyt tullut kuvaan.Sydänsukassa on mieheni vanha flaneli työpaitaa vuorina. Jätin vuoria pari milliä tarkoituksella näkyville oikealle puolelle.
Ovat todella nopeita tehdä ja kivoja lahjoja. En vielä tiedä kukahan nämä saa. Tänään satoi lisää lunta, mutta oli aika märkää. Katsotaan nyt pysyykö maassa. Olin pari viikkoa todella väsynyt, mutta nyt olen huomattavasti piristynyt ja käsityötkin sujuvat ja innostavat. Huivin sain valmiiksi se jäi koululle esittelen sen kunhan kerkiän. Kahdet lapaset ovat puikolla toiset huovutan. 
Leppoisaa keskiviikko iltaa kaikille:D
.

5 kommenttia:

 1. Voi kun kivoja joulusukkia! Kyllä on sulla noi ompelutaidotkin hallussa :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Mä en jaksa tehdä mitään tuommoista kotona. Kudon vaan....Kanelit on kassissa.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä joulusukkia. Täältä on lumi melkein sulanut, pientä hipsua vain on jossain ruohikoissa.

  VastaaPoista
 4. Valtavan suloisia!!! Melkein pakko kokeilla tuotakin joskus!!Ihanasti sopii tuo flanelli vuoriksi! Kiitos ideasta!! Hyvää loppuviikkoa räntäsateista huolimatta :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥