sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jotain valmistakin
Ihan peruslapaset Novitan Puro langasta, väri takkatuli. Tämä on minun suosikkiväri noista Puron langoista. Ja muutenkin ihana neuloa.Kaulaliina messulta ostamastani vironvillasta. Ohjeen nappasin Kardemumman talo sivuilta. En jaksanut kovin pitkää tehdä ja mielestäni lanka on aika karheaa. Muuten kyllä nämkin värit ovat ihan mieleeni.
Uusia lukijoitakin olen saanut. Tervetuloa, en ole varma olenko kaikkia vielä tervehtinyt! Toivottavasti viihdytte juttujani lukien:D
Nyt alkaa loppukiri joulua kohti, ainakin töissä. Toivotankin kaikille edelleen mukavaa joulukuun jatkoa:D.............................................................................................................................................................................................................................

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanan väriset huivit ja tuo Kerttu malli on tietysti ihana.
  itselläni pari tuubi projektia menossa, mutta olen niin hidas, että postaukseen siitä aiheesta voipi mennä hieman aikaa..

  VastaaPoista
 2. Hieno siitä huivista tuli. Pesitkö huivin kun olit se saanut valmiiksi. Huomasin vaan, että kun pesin vironvillan varovaisesti käsin hienopesuaineessa niin siitä tuli paljon pehmeämpi ja se kumma haju meni pois. Muistaakseni pistin vielä huuhteluainettakin viimeiseen huuhteluun. Voipi silti olla, että eri väritkin on hiukan erilaisia! Nähdään!

  VastaaPoista
 3. hienot lapaset.Tuo takkatuli on kyllä ihana väri. En osaa sanoa onko se suosikki väri, mutta top listalle se kyllä pääsee :)

  VastaaPoista
 4. Nätin väriset neuleet. Minulla on yksi vironvillainen huivi, joka on pehmennyt pesussa mukavan tuntuiseksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanat lapaset! Takkatuli taitaa olla minunkin suosikkini :)
  Kaunis huivi myös :)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Lämpöisen väriset neuleet. Ihanat!

  VastaaPoista
 7. Ihanan värisiä tosiaan! Kaulaliinassa hauskasti vaihtuu värit!

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniita ja lämpöisiä töitä olet tehnyt! =)

  VastaaPoista
 9. Hei ystäväni !
  Sama väsymys vaivaa minuakin ja päätä särkee ainakin kuudetta päivää peräkkäin. Taidan mennä huomenna lääkäriin, olen melko varma että poskiontelotulehdus vaivaa. En minäkään saikkua halua vaan apua !!!
  Koita sinä jaksaa ja pidä huolta itsestäsi :D

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥