keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Vanhaa ja uusvanhaa Muistin että minulla on vintillä kaksi vanhaa matkalaukkua. Ei niitä sitten löytynyt kuin yksi. Aika kulunut on. Tämä on mielestäni paffi loora. Sen verran on kulunut sisältä ja pohjasta että pahvi sieltä loistaa. Käytössä on ollut kovasti, ja epäilen että tämä on ollut mieheni tuffan laukku. Hän oli jonkinlainen kauppias,aina kierteli maailmalla.
 Nauhat ovat katki ja sisältäkin on pinta kulahtanut. Ajattelin pitää tämän tällaisena enkä tuunaile mitenkään. Sisällensä se saa .....lankoja, mitäpä muuta:D
Tämän rautaisen telineen pulloineen löysin Prisman poistohyllyltä, hinta 5e. Minulla on paljon mustaksi maalattuja rauta koristeita joten tykästyin tuohon heti. Siinä saavat olla bambu koukut ja puikot löytyvätpä sitten  sukkelaan. Nyt ajattelin tehdä suppelovahvero piirakkaa ja jos siitä jotai jää ehkä vien myös töihin huomenna. Kiitos kaikille kivoista ja mukavista kommenteista ja  Mukavaa keskiviikko illan jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana matkalaukku... minullakin on sellainen vanha, pitääkin joskus kuvata se !
    Olisi se Paula, juhla päivä, kun ensin teen kanssa alle sitä sinun sienipiirakkaa ja päälle minun mustikka-vadelmapiirakkaa :)

    On se vaan taas kiva, että ylihuomenna on perjantai ja sitten kaksi viikkoa ja LOMA :D

    VastaaPoista
  2. Anneli, ajattelin aivan samaa, ensin suolaista ja sitten makiaa! :D

    VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥