maanantai 3. helmikuuta 2014

Sukkia ja vauvalle
Ylimmässä kuvassa on jämälankasukat ja...


...nämä seuraavat ovat uutta Seiskaveikan raitaa. Resori ,kantapää ja kärki erillisellä ruskealla.
Aikuiselle ja lapselle.


Ruskeaoranssit ovat myös jämälankoja.


 Sateenkaarilanka sukan ohje on Novitan Seiskaveikka lehdestä. Näitä sukkia tein joskus aika monet eri väreillä.
Työkaveri pyysi tyttövauvalle setin. Tämä on ihana ohje jonka otin joskus talteen täältä.Olen aika masentunut ja väsynyt. Mietin tovin kerronko mitään tällä blogissani ja päätin sitten että kerron. Minulla todettiin pari viikkoa sitten rintasyöpä ja sitä tässä sulatellaan. Ensimmäinen aika lääkärille on ensiviikolla. Mitään en vielä tiedä tyypistä ja levinneisyydestä. Tuntuu aika epätodellista olla vaan ja odotella, voimat alkavat pikkuhiljaa hiipua vaikka olen yrittänyt olla töissä sillä pelottaa jäädä päiviksi yksin kotiin. Onneksi minulla on Rakas perheeni, ihania työkavereita ja ystäviä sekä harrastukseni käsityöt. En ala pitää mitään päiväkirjaa täällä blogissa, kirjoitan sitten joskus kuulumisia kun jakselen.

♥Mukavaa kun kävit täällä♥

18 kommenttia:

 1. Hei. Söpösiä raitasukkia, tykkään niin katsella näitä pirteitä sukkia.
  Voi sentään, ikävä asia. En kehoita nostamaan "häntää pystyyn" koska ymmärrän mielipahasi ja pelkosi.

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle sairauden läpi käymiseen ja sen selättämiseen. Haleja! Itse olen kutomalla selättänyt suruja, kutonut ne silmukoihin, kun on oikein vaikeaa ollut.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika sentään, minkä uutisen olet joutunut vastaanottamaan. Taistelukentälle olet joutunut, mutta eikös nykyään ole ennuste varsin hyvä? Perheen ja ystävien tuki kultaakin kalliimpaa! Voimia ja tahtoa sinulle paranemisen tielle!!!!

  VastaaPoista
 4. Upeita sukkia olet tehnyt. Toivon Sinulle sekä perheellesi paljon voimia tulevissa haasteissa, virtuaalihalit täältä.

  VastaaPoista
 5. Voimia sairauden ja hoitojen kanssa. Toivon, että kaikki sujuu hyvin. Sukkasi ovat kauniita, osaat nuo värit niin kauniisti järjestää. Halaus.

  VastaaPoista
 6. Iso halaus ja lämpimiä ajatuksia. Ei ole mikään ihme jos masentaa. Kaikkea hyvää ja voimia tuleviin hoitoihin.

  VastaaPoista
 7. Minusta on ihailtavaa että olet jaksanut käydä töissä ja olla siellä vielä oma itsesi vaikka tiedän mitä sisimmässäni tunnet! Nähdään taas, viimeistään huomenna <3. Täällä jo hereillä vaikka klo vasta viisi!

  VastaaPoista
 8. Rakas ystävä, lämmin halaus ja voimaa tähän hetkeen.
  Mie rukoilen puolestasi joka päivä.

  VastaaPoista
 9. Voi hyvänen aika. Aikamoisen myllerryksen kevät on tulossa. Voimia Sinulle, että jaksat käydä läpi niin leikkaukset, hoidot kuin myllertävät ajatuksetkin. Muista sekin, että aina ei tarvitse jaksaa olla reipas ja rohkea. Lämmin halaus!

  Upeita sukkia olet tehnyt. Ostin juuri tänään tuota raitalankaa ja oisin kaivannut kaveriksi tumman ruskeaa, mutta eihän sellaista ollut. Harmi. Jokaiset näistä on niin pirtsakat, näitä ihanuuksia jaksaa jatkossakin odottaa, vaikket blogia niin usein jaksaisikaan päivittää.

  VastaaPoista
 10. Voi miten olet jaksanut tehdä kauniita sukkia.
  Minäkin rukoilen ja olen hengessä mukanasi.
  Muuta en osaa kirjoittaa kuin voimia ja jaksamista .
  Ja osoitteen tiedät ♥

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Valloittavat värit raidoissa! Kertakaikkisen ihania <3 Voimia ja jaksamista sinulle <3

  VastaaPoista
 13. Ihana raikkaita sukkia taas kerran!! Voi, olen paholillani sairauden vuoksi,mutta onneksi tänäpäivänä rintasyövästä tiedetään jo paljon ja paraneminen on lähes taattu, ja kiitos rintäsyöpä seulonnan, että ne havaitaan yleensä varsin ajoissa. Voimia sinulle tässä taistelussa ja koeta pitää mielesi positiivisenä jotta jaksat!

  VastaaPoista
 14. Sinulla on hyvä värisilmä se on todettava kun jälleen kerran katson kauniisti toisiinsa sontuvia väriyhdistelmiä joita olet jämälanka sukkiin sommitellut.
  Lämpimiä ajatuksia ja voimia tuleviin koitoksiin.

  VastaaPoista
 15. Ihania sukkia!
  Voimia ja jaksamista sinulle kovasti. Olet ajatuksissani. ♥

  VastaaPoista
 16. Täältäkin tsemppiä ja kovasti voimia <3 Käythän kertomassa kuulumisia <3

  VastaaPoista
 17. Luin vasta nyt tämän postauksesi. Voimia ja jaksamista sinulle.

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥