perjantai 28. joulukuuta 2012

Perus tillukkaat ja vanttuut

Ihan perus tillukkaat Seiskaveikan Nostalgialangasta.
Ja vanttuut myös Seiskaveikan raitalangasta.
Aion todella lomailla tämän pienen loman ennen kuin koulu alkaa ja tehdä käsitöitä. Meillä poika on  tosi kovassa flunssassa ja toivonkin ettei se vaan muihin tarttuisi. Olen yrittänyt syödä vitamiineja josko se sitten tepsisi, ja muillekin perheenjäsenille niitä tuputtanut. Saatiin lahjaksi pikiöljyä ja siinä luki näin "pikiöljyllä paranoo vaik´ois keskeltä poikki" Muutaman tipan ohjeen mukaan tätäkin sitten olen ottanut. On se kyllä pahaa luulisi pöpöjen pysyvän poissa.  Ajokortin kirjalliset silti tänään poika kävi läpäisemässä vaikka onkin kipeänä. Kumpa sitten paranisi inssiin mennessä.  

Pysykäähän terveinä:)

 ♥Kaikille kiitokset taas ihanista kommenteistanne ja oikein mukavaa loppuvuotta ♥
.........................................................................

8 kommenttia:

 1. Lapsuudessani villasukat olivat aina tillukkaat, eikä kukaan täällä keskisessä Suomessa ymmärtänyt sanan päälle. Mukava kuulla juttua tillukkaista :) Ja kauniita ovat molemmat!

  VastaaPoista
 2. Eipä täällä Pohjoispohjanmaallakaan koskaan tillukoista puhuta, lapaset on kyllä täälläkin vanttuut. Nättejä ovat!

  VastaaPoista
 3. Kodikkaat ja lämpöiset tillukkaat ja vanttuut.

  VastaaPoista
 4. Tillukkaat on minulle ihan uusi sana.. villasukat, töppöset ennemminkin kuullut, lapasista kintaat yleensä. Mutta kivan sävyiset.
  Tuosta koirajutusta kun kirjoittelit blogiini, meidän pulla on helmikuussa kohta 12 vee, kultsi on keväällä 4 vee ja dooris nuorin helmikuussa 2 vee eli eri-ikäisiä kaikki. Keväällä otetun kultsin pulla on hyväksynyt tosi hyvin ja on virkistynyt kovasti, vaikka olikin huonompi hetki välillä, mutta onneksi löytyi hyvä kipulääkitys ja nyt hyvä ruoka löytyi niin koira on vain virkistynyt niin paljon että on ilo katsoa sen menoa kun touhottaa ja menee kuin nelivedolla lumessakin. Pate kuulostaakin virkeältä koiralta ja elämänhaluiselta. Rapsutuksia.

  VastaaPoista
 5. Tillukat ja vanttuut, ensin tunui nimet oudolta, mutta hei, sieltä mielen syöväreistä nuo nimet sitten pulpahti pintaan, olihan ne lapsuudesta tutut nimet, mutta aikojen saatossa unohtuneet uusien nimien alle. Nykyään ne on ihan tylsästi sukat ja tumput tai lapaset. Nuo nimet otasnkin taas käyttöön, Kiitos.
  Oikein hyvää loppuvuotta, toivottavasti flunssa pysyy loitolla.

  VastaaPoista
 6. Ihanan väriset tillukkaat, tuota lankaa pitäis hankkia:)

  VastaaPoista
 7. Ompa kauniit sukat ja lapaset, ihanat nuo tei murteen sanat, tillukkaat ja vantuut, ihan tuli hyvä mieli;) kiva kun otit sanat käyttöön.

  Juu jos ei pikiöljyllä parane ja tauti pysy poissa ni sit pittää mennää lääkäriin.
  Mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
 8. Voihan tillukkaat ;) Enpä ole ennen tuollaista sanaa kuullutkaan :)

  Kauniita töitä, kauniisti kuvattuna - jälleen kerran.

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥