maanantai 12. marraskuuta 2012

Tuunausta ja raitasukat

Kouluun uuden ihanan käsityöluokan myötä ostettiin myös uusi nykyaikainen säädettävä sovitusnukke. Niimpä vanhat sovitusnuket jäivät tarpeettomiksi. Ja minäpä tietysti ruinasin itselleni tämän vähemmän kärsineen.


Ja kuten kuvasta huomaa ovat kolhuja vuosien varralla kärsineet. Yritin paikkailla näitä repeämiä ja päälystin nuken poolopaidalla.Hihat ompelin saumurilla pois ja kauluksen päälle pyöreän osan  hihasta. Alas pujotin kuminauhan niin päälisen  saa joskus pois jos haluaa. Onnistuin mielestäni aika hyvin.


Ja raitasukkaa taas pukkaa:)) Tällä kertaa lila harmaa sävyiseinä.  Tykkään tästä mallista ja voipi vielä tulla lisää.


Vähän tähän loppuun sairaskertomusta. Torstaina menen lonkastani lääkärille. En oikein pysty enää kunnolla liikkumaan ja töissä se on kyllä välttämätöntä. Iso koulu ja välitunti alue sekä kaikki retket lasten kanssa kävellen. Ei oikein onnistu kunnolla enää. Todella kova viiltävä kipu joka askelleella. Katsotaan nyt mitä lääkäri sanoo. Kovia päänsärky kohtauksiakin on viime aikoina tullut ja ne alkavat näköhäiriöillä, kovaa väreilyä ja sahanterää vasemmalla puolella ja aivan järkyttävä päänsärky. Taitaa olla migreeniä,  ja näitä tulee joka viikko parikin kertaa.  Lääkärille aion myös tästä valittaa. No, nyt tuli myös tuo valitus osastokin:))

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

Uusille lukijoilleni tervetuloa  ja kiitän kaikkia ihania kommenteistanne♥♥♥
.................................................................................................................
14 kommenttia:

 1. Hyvä! Minäkin oisin ruinannut sovitusnuken! Hyvä korjausidea. Sukat taas niin sievät, että! Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Oliko malli Novitasta, vai muistanko väärin?

  VastaaPoista
 3. Minulla on sovitusnukke Marjatta odottanut päällystämistä kesästä saakka. Kiitos kätevästä päällystysvinkistä. Täytynee minunkin päällystää poolopaidalla rakas rouvaseni. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun sait tuon nuken. Nyt se on kuin uusi !
  Nuo sukat on kertakaikkiaan ihanat.
  Migreeniä, juuri noin minunkin oireeni alkavat. Kurjaa on jos noin usein tulee.
  Toivottavasti saat lonkkaasi PIAN avun... olen hengessä mukana !!

  VastaaPoista
 5. Voin sanoa vain, että YMMÄRRÄN kipusi. En ole elänyt yhtään päivää ilman lonkkakipua. Nimim. 14 lonkkaleikkausta ja kyynärsauvat. Sairauskertomuksia harrastan minäkin, joka päivä ainakin jonkun asiakkaan kanssa. Yleensä kylläkin olen kuuntelija. Uskon, että sinulle löytyy apu.

  VastaaPoista
 6. Hieno tuunaus sovitusnukelle! Mä ajoin yhtenä talvena kolarin, jossa sain 20 erilaista murtumaa lonkan alueelle. Toipuminen kesti ja lonkka oli tosi kipeä. Voin hyvin tuntea sinun kipusi! Toivottavasti pääset pian leikkaukseen, joka auttaa sinua.

  VastaaPoista
 7. Ompa mainio sovitusnukke, hyvin olet sen tuunannut. Tykkään näistä sukistasi, laita vaan lisää kuvia.:)
  Siulla voi olla lonkan nivelkalvojen tulehdus, on tosi kivulias vaiva mutta kortisooni pistokset auttaa, sillä on vaan tapana kroonisoitua:(.
  Mutta toivon että oli vaivasi mikä tahansa niin saat avun, kipujen kanssa eläminen on aika keljua.
  Jaksamisia siulle, ja lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 8. Hienosti uudistettu "nukke"!!! Mukavaa, kun sait sen käyttöösi, sellainen on varmasti kätevä! - Toivottavasti löytyy apua kipuihisi!

  VastaaPoista
 9. Tulipa ihan uuden veroinen sovitusnukke! Kannatti ruinata :)
  toivottavasti nuo kivut helpottaisivat!!

  VastaaPoista
 10. Enpä tiedä onko tästä apua tai lohtua, mutta sain lääkäriltä hyvän neuvon migreenin, joka ainakin minua auttaa. 800 mg Buranaa tai jotain vastaavaa esim. Ibusalia ja 2 aspiriinia. Juju on nimenomaan tässä cocktailissa. Tosin minulla ei se 800 mg riitä, otan 1000 tai 1200 mg. Se auttaa, kokeile, et siinä mitään häviä.

  VastaaPoista
 11. Tuollaista sovitusnukkea olen metsästänyt jo kauan, hieno tuunaus. Nyt se palvelee taas-
  Tuosta sukkamallista tykkään tosi kovasti.

  Migreeni ja lonkkasärky ovat molemmat tuttuja, joten tiedän mistä puhut- tsemppiä vaan niiden kanssa.

  VastaaPoista
 12. Hienon sovitusnuken olet tuunannut! Toivottavasti saat kipuihisi lääkäriltä helpotusta, lämpimin ajatuksin täällä sinun mukanasi.

  VastaaPoista
 13. Hyvä kun vaiva selvisi. Muista olla rasittamatta jalkaa muutaman päivän ajan, ninkuin lääkäri siulle sanokin. Älä pelästy jos vaiva uusii, mokoma on tosi hankala vaiva, mutta kortisoonin avulla mennään eteenpäin:)

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥