maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sukat,norsut ja ulkopuuhaa:)

Tuli viimeinkin valmista näistä jo aikaisemmin vilauttamistani sukista.  Lanka on Novitan tico tico ja malli on Monkey vähän muutellen, kirjasta sukkia.rakkaudella.


Norsuja löytyi kokoelmiin taas rompetorilta. Ei löytynyt oikin mitään muuta mielenkiintoista. Ja jos löytyi hinnat olivat tähtitieteelliset.


Aloitin aamulla syreenipuskan leikkauksen. Tämä täytyy kaikki saada pois juurineen, sillä tähän olisi tarkoitus tulla pieni terassi. Minulle jää vielä paljon syreeniä sillä tien puoleinen monen metrin aita on kokonaan syreeniä. Olisin halunnut terassin jo juhannukseksi, mutta miehellä on niin kiirettä töissä että menee sitten juhannuksen jälkeiselle viikolle. Aion laittaa tähän juhannuksen ajaksi mekanismi katoksen se on ihan hyvä väliaikainen ratkaisu. Laitan näytille kun olen päässyt siihen asti.
Kyllä tässä hommaa piisaa.

Tervetuloa uusi lukijani Ronja!

Nyt menen jatkamaan puskan leikkaamista ja toivon aurinkoista päivää kaikille:)
.................................................................................................................

8 kommenttia:

 1. Morjens.
  Kyllä tosiaan sulla hommia on siinä puskan poistamisessa, älä nyt sitten "tapa" ittees siinä hommassa. Mun on taas kolmatta päivää tuo Iskias tosi paha, kepin kanssa saa taas kulkea, mutta niinkun Irja-täti aina sanoi että, kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat, saan varmaan oikeen kirkkaan,,,,, hah, hah.
  terkkuja t. Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulin taas välillä sisälle, sillä satuu niin pirusti käsiin ja lonkaan. En varmaan jaksa kaikkea yksin otta pois. Ja ne juurien kaivamiset jätän kyllä miesväelle. Koeta sinäkin otta rauhallisesti sen iskiaksesi kanssa. Terveisiä takaisin mutta ei samoja:)

   Poista
 2. On niin kauniskuvioiset sukat. Somia nuo norsutkin. Kyllä rompetorit ja kirppikset joskus osaavat pitää hyvää hintaa, vaikka joskus tuntuu, etten jotain tavaraa huolis vaikka ilman sais:) Täällä on eilisen ja tämänpäivän satanut, auringosta ei tietoakaan.Mukavaa päivää sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on taas kauniit sukat sekä malliltaan että väriltään. Hienoja kaikki mitä teet, minä vain tylsiä perussukkia,
  On siinä urakkaa saada tuo puska pois. ja se juurien kaivaminen on kyllä mielstäni miesten hommaa, kun on ketä kaäskee.
  Hyviä työpäiviä!

  VastaaPoista
 4. Nuo sukat , niinkuin kaikki tekemäsi on taas niin viimeisen päälle siistit.
  Kyllä pihalla aina hommaa riittää. Minä odottelen sitä katosta :D

  Hyvä jos on hyttysetönpäivä, tuuli on joskus toivottavaa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia erittäin kauniista sukista.

  VastaaPoista
 6. Olet tehnyt tosi kauniit sukat.

  Tuo kulmaushan on kuintehty terassille.Mutta työtä tuo puskan poistaminen teettää, huh.

  Ihanaa Juhannusviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Nyt on sitten muuttokuorma viety uuteen luokkaan ja minä olin siellä yhdeksästä neljään ja huomenna jatkan tarkoituksena saada kaikki kuntoon. Jos tuut juhannuksen jälkeen maanantaina Poriin voisit tulla katsomaan sinne, sain avaimen jo. Tiistaina lähden reissuun. yritinkin soittaa sulle, mutta olit saunomassa!

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥