torstai 17. toukokuuta 2012

Terveiset mökiltäKukkakuvia mökin pihalta.


Aamulla joutsenpariskunta oli tullut metsälammelle uimaan. Huomasin tuvan ikkunasta ja tuli kova kiire hakemaan kameraa.  En päässyt kovin lähelle ja kiireellä otin kuvan. Huomasivat minut vaikka hiivein hiljaa  ja niin sitä taas mentiin metsäjärveä kohti. Tämä joutsenpariskunta on asunut metsäjärvellä niin kauan kuin minä muistan eli noin 19 vuotta.
Meillä myrskyssä puut katuu näin, mites teillä? Meidän mökki naapuri oli huomannut pihassamme kaatuneen männyn ja laittanut sen sitten tälläiseen nättiin pinoon. Kiitokset on jo laitettu, on sitten ihanat naapurit♥

♥Mukavaa helatorstaita kaikille♥
.......................................................................................................

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania keväisiä kuvia! Meilläkin olisi suonut isojen kuusien kaatuvan tuollaiseen pinoon. Ikävä kyllä meiltä ei löydy noin ihanaa mökkinaapuria!;)

  VastaaPoista
 2. Teillähän on siellä kesä! Hienoja kukkakuvia. On teillä oikein ihannenaapuri! Kiva sitten noista pistää pökkyä pesään!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja mukavaa mökkeilyä:)

  VastaaPoista
 4. Samoissa tunnelmissa ollaan. Minäkin laitoin just kuvia vuohenjuurista ja helmililjoista. Teillä on vallan harvinaisen ihmeellisiä myrskyjä ja ihmeellisiä naapureita, kun puut noin hallitusti kaatuu.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia! Vuohenjuuret ja helmililjat,varma kesän alun merkki:) Aivan ihana mökkinaapuri teillä! Hyvää viikonloppua siulle!

  VastaaPoista
 6. Todella erikoinen puidenkaatumistapa siellä päin :D olispa täälläkin!! Ihanaa kukkaloistoa - ja nuo joutsenet!!!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kevään kukkijoita siun mökillä, ja joutsenpari lähistöllä, upeaa.
  Ei meillä päin puut kaadu suoraan pinolle :) mukava naapuri teillä.

  Mukavaa mökkeilyä.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kauniita kukkasi ja tuo joutsenpari hieno kuvassasi.

  VastaaPoista
 9. Tästä se kesäkausi alkaa, onpas teillä kiva naapuri :)

  VastaaPoista
 10. Ihania kukkia sinulla siellä mökilläsi.
  Ja ihan saman näköinen joutsen pariskunta kuin meilläkin. Olen nimennyt meidän joutsenet Akuksi ja Iinekseksi . Joka vuosi he tänne palaavat.

  Kiva kun osaat nauttia.. niin muutes minäkin. Mutta huomenna lähden täältä käymään töissä ja sitten iltapäivällä takaisin :)
  Mukavaa vapaata sinulle !

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥