maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kirpparilta

Eilisiä kirppari ostoksiani.Tämä hrmonella lanka oli mielestäni löytö, ihanan pehmeää lankaa. 100g kerä/ 2,50e, ei ollut mielestäni kallista. Onko joku tehnyt tästä joskus jotain, miten mahtaa soveltua sukkalangaksi?


Vähän kankaita löysin muutamalla eurolla, tuo alin tumma kukkakangas on farkkua. Aivan ihanaa♥Ja norsuja siellä, norsuja täällä... 6 norsupinssiä. Nyt on joka paikkaan laittaa pinssi koristukseksi :)
Lehtiä löysi 20 senttiä kappale, ja näissä oli ihania sukkaohjeita, ja muutakin mukavaa luettavaa. Sanoisinko että oli oikein onnistunut kirpputori reissu:) Nyt täytyy valmistautua töihin lähtöön.

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille♥
..............................................................................................................................

9 kommenttia:

 1. Mahtavat löydöt! Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä teit!! Olen kangaspuissa kutonut kampalankaa, se voi yksinään olla liian hentoista sukkiin, mutta laitapa vaikka tavallista koneompelulankaa kaveriksi ainakin kantapäähän, niin saat vahviketta ja kulutuksenkestoa!

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Olet taas tehnyt hienoja tipuja. Täytys joskus mennä yhdessä kirpparille, en oo käynyt moneen aikaa. Missä kirpparilla käyt?
  Hyvää työpäivää Sinulle ja koko viikkoa.
  Pojille terkkuja.

  VastaaPoista
 4. Jopa teit hienoja löytöjä, onneksi olkoon.
  Noistahan tekee vaikka mitä.

  Mukavaa viikkoa sinullekkin

  VastaaPoista
 5. No, oletpas hienot läydät tehnyt. ja nuo Norsutkin pääsi nyt oikeaan kotiin :O)

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä. Nää kirppislöydöt on muutenkin kivoja katsella ja lukea, kun monissa blogeissa niistä kerrotaan.

  VastaaPoista
 7. Sinä olet taas ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mahtavia löytöjä. Ja nuo norsut siellä oikein odottivat sinua :D

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥