perjantai 18. marraskuuta 2011

Lumitähdet Lunta odotellessa täytyy tyytyä näihin itse tehtyihin lumitähtiin. Tämä on taas sitä suihkupullovärjäystä. Löysin joulukoristeista lumihiutaleen ja uhrasin sen tähän värjäykseen. Näitä hiutaleita näkyi myös kaupassa eri mallisina.
Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne:D Minulla on muutama Blogi joihin en välillä saa millään jätettyä kommenttia. Ja sitten taas ykskaks voin jättää. Vikaa en tiedä mutta ei sentään kokonaan hylkää minua.
Ihanaa viikonloppua kaikille! :D

6 kommenttia:

 1. Oikein kivan näköisiä :).

  Viikonloppuja..

  VastaaPoista
 2. Suloisia!

  Minulla on ajoittain muuten myös tuo sama ongelma, että en voi jättää Google tililläni viestiä, se ohjaa sulkemaan jonkun ensin jne..
  Joskus olen huomannut, että kun jätän kirjautumissivulta pois ruksin kohdasta, että oletko jatkuvasti kirjautuneena sisään (tai jotain vastaavaa, mitä siinä lukee?), niin kun otan sen raksin pois, niin sitten olisin päässyt kirjaamaan kommentit...mutta ehkä sillä ei ole merkitystä.
  Mutta se on välillä tosi harmillista, kun kirjaat viestin (joskus pitkänkin) ja sitten se ei annakaan jättää kommenttia ja se ei pysy 'tallessakaan' ja pitää kirjoittaa uusi ja yleensä jossain kohtaa ovat menneet hermotkin ja luopuu kolmannen kerran kirjauksesta ;(

  VastaaPoista
 3. Sinun tehtaassa näitä ihanuuksia syntyy :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Täytyy itsenkin tehdä jotain tuolla syteemillä jouluksi

  VastaaPoista
 5. Suloisia , herkkiä lumihiutaleita !
  Oikein mukavaa messumatkaa sinulle. Odottelen sieltä raporttia :D

  VastaaPoista
 6. Jopas ovatkin suloisia! Hyviä messuhetkiä :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥