sunnuntai 7. elokuuta 2011

Vanhaa Ladya ulkoiluttamassa


 Tänään oltiin koko päivän Forssan PickNick  tapaahtumassa joka on suomen suurin harrasteauto tapahtuma ja yhdistetty rompe ja kirpputori.Tämä tapahtuma järjestetään ensi vuonna jo kolmannenkymmenennen kerran. Hienosti Vanha Rouva Desoto -59 hyrrässi matkan. Yläkuvassa mökinpihalta ja alapuolella paikanpäältä muiden kaunottarien vierestä.

 Oli paikan päälle saapunut eräs arvokkan näköinen perhekin.
 Jokapuolella oli ihania vanhoja juttuja. Lastenvaunuista todella vanhoihin menopeleihin.

 Silmän ruokaa piisasi niin että ei oikeen tiennyt minne katsoisi ja mitä kuvaisi. Tässä on todellakin pieni murtoosa niistä autoista mitä siellä oli. Koko ravirata oli tupaten täynnä.


 Rompetori kirpparilta ostin hopeanvärisen tarjottimen /2e. Ajattelin joskus tuunata tästä valokuvakehyksen. Ja löysin vihdoinkin pitkään etsimäni mallipään /5e. Nyt voin kuvata päähineet ja huivit paljon kätevämmin.
 Ja tietysti Tadaaaaaa....norsu /2e  :D

Loppuhuipennus on vaaleanpunainen kypärä. Kyllä mahtaa  ihmiset katsoa,  kun meikä istuu harrikan takana musta nahkapuku päällä ja vaalenpunainen kypärä päässä :D :D :D :D

Kiitos taas kaikille mukavista kommenteista ja mukavaa iltaa kaikille :D

5 kommenttia:

 1. Upeita menopelejä.
  Muista vilkuttaa jos täälläpäin tuo kypärä päässäsi liikut !

  VastaaPoista
 2. Vau mitä kaaroja! Ja tuo vaaleenpunainen kypärä on kyllä niiiiin ihqu! :D

  VastaaPoista
 3. IIIIhaaaniiiaaa autoa, ja minä kuvitellut itselläni olevan vanhan auton, ehei, sehän onkin ihan nuori moiden komistusten rinnalla. Ja tuo kypärä, lostelias.

  VastaaPoista
 4. Ihailin näitä autoja eilen, kun ajelin Turusta Forssaan päin iltapäivällä. Ehkä kohdattiin siellä tiellä :)

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla jossain vaiheessa ilmestynyt kuviisi tyylikkäät kehykset tai reunat. Ja hienoja menopelejä on! Olipa hyvä löytö tuo mallipää.

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥