tiistai 15. marraskuuta 2011

Huivi ja kirjoneuletta




Ohjeen tähän omppuhuiviin googletin jostain en enää muista mistä. Lanka on Rose mohair. Huiviin meni kaksi kerää ja puikot banbuiset numero viisi.
On oikein mukava malli ja helppo oppia. Kuvaus vaan ei oikein suju huivien kanssa nappiin. Väri on kerrankin aika oikea mikä on luonnossakin.



Kirjoneulesukkaa olen tehnyt ja purkanut ,mutta varresta tulee aina liian tiukkaa. Ohje on Novitan sukkalehdestä ja ohjeen mukaan teen. Jos jollain on vinkkejä mikä auttaisi pulmaan niin kiitos jo etukäteen. Tuntuu ettei veri kierrä jalassa ja kantapäätä on vaikea saada läpi.  Kiitos taas kaikille kommenteista vaikka itseäni on laiskottanut, johtunee varmaan siitä kun olin kuumeinen ja flunssainen. 
Leppoisaa viikon jatkoa kaikille:D










10 kommenttia:

  1. Kauniin huivin olet taas tehnyt. Tykkään tuosta väristäkin.

    Voi kurjaa tuo flunssa. Toivottavasti alkaa jo helpottaa !

    Ihan varmasti pärjäät loistavasti kässäopena :D
    Minä tein muutes tänään kaksi tuntia samaa hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista flunssaisesta olosta. Tuollaisesta kauniista huivista tulee ihan inspiraatio ryhtyä tekemään jotakin samantapaista. Kun aikansa blogien kauniita huiveja katselee, rupeaa sormet syyhymään. Minäkin ostin jo yhden huivilangan, ja langat nappisukkiin.

    VastaaPoista
  3. Todella nätti huivi, värikin niin kaunis!

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja kivan värinen huivi.
    Auttaisko tuohon varren kireyteen jos sen kutoisi vahvemilla puikoilla ja aina löysää. Eihän sitten noin nätti, mutta saisi pidettyä kuitenkin.
    Terveyttä sinulle!

    VastaaPoista
  5. No, kylläpä on kaunis tämäkin malli.
    Äskettäin vierailin "kardemumman talossa" ja sieltä bongasin myös pitsimallin, jota mieleni tekisi kokeilla.

    VastaaPoista
  6. Olen tuolla ompulla tehnyt yhden huivin ja toista tuubina suunnittelen. Helppo ja kiva tehdä. Kirjoneule on tosiaan aika periksiantamatonta ja joustamatonta. Muuta neuvoa ei taida olla kuin enemmän silmukoita tai isommat puikot. Toivottavasti olosi paranee pian.

    VastaaPoista
  7. Kiitos neuvoistanne! Ajattelin myös että varmaan numeroa isommalla puikolla kannattaisi kokeilla seuraavaksi. Jos ei auta silmukaoita lisää. Käsialani on aika kireätä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥