torstai 14. heinäkuuta 2011

Pinkki pikkukassi



Pikku-neidin pinkki kesäkassi. Lankana Novitan Freesia. Malli virkkaus samaa kun aikaisemmin virkkaamassani isossa mustassa kukka  kassissa. Muuten malli virkatessa kehkeytynyt :D


Sangassa keskellä ketjusilmukka ketju, yksi kerros mallikertaa kummallekin puolelle ketjua ja vielä ympäri piilosilmukoita. Jos sanka ei sitten venahtaisi niin helposti.


Tietysti kukka jonka keskellä puuhelmi. Samanlaiset puuhelmet toimivat sivuissa nappeina. Katsotaan kenelle tämä mahtaa lopulta mennä :D


 Aamu oli todella viileä, mittari näytti kuuden jälkeen 6 astetta! Mutta nyt on jo kiva auringon paiste ja sopivan lämmin 20 astetta näytää nyt! Me täällä Paten kanssa touhotetaan kaikenlaista ja Pate tuntuu nyt jo paremmalta, varmaan särkylääkkeen asiosta. Ja lääkekuurikin alkaa varmaan pikapuolin vaikuttaa .D

On tämä uusi kamera aikas hyvä.! Tyytyväinen olen :D
Tietääkö joku miksi hiirellä kuvan päälle mentäessä kuvani eivät suurennu. Onko joku asetus pielessä?
Aurinkoista päivää kaikille! :D



6 kommenttia:

  1. Nätti virkkausmalli ja väri :).

    Ainakaan tämän postauksen kuvat eivät suurennu, vaikka ne avaisi uudessa välilehdessäkin.....

    VastaaPoista
  2. Mulla ei oo enää pitkään aikaan suurentuneet kuvat?

    VastaaPoista
  3. Voi että on nätti kassi ja kukkakin :)

    Kiva ettet loukkantunut kun en kysynyt edes lupaa, saanko sivusi linkittää. Minusta on vaan niin kiva tutustua kolleegoihin.

    Kuule täällä ei ole mitään hyttysiä. Ollaan tänään raadettu mieheni kanssa metsässä ja päivän saalis 35 litraa mustikoita.
    Viedään anopille osa.
    Myös mattoja ollaan pesty !

    VastaaPoista
  4. En kyllä tiedä miksi nuo kuvat ei suurebe. minä en ainakaan ole huomannut mitään asetuksia, jotka olis liittynyt tähän. Hieno kassi!

    VastaaPoista
  5. Voi mahdoton miten söötti kassi :) Kuva-asiassa en minäkään pysty auttamaan, en ole edes omasta blogista tarkistanut suureneeko siellä kuvat.

    VastaaPoista
  6. Iloisen värinen kassi! Nätti!
    Olen hetken aikaa lueskellut blogiasi. Löysin tänne Annelin sivujen kautta. :D

    VastaaPoista

Mukavaa kun kävit♥